Stillingen er besat – Lyst til at undervise og formidle i verdens bedste klasselokale?

Stillingen er besat .

 

Skolehaveformidler og rekrutteringsmedarbejder

Om jobbet

Ønsker du at være en del af den grønne omstilling og undervise børn i vejen fra jord til bord? Haver til Maver | Asmildkloster Landbrugsskole søger en energisk skolehaveformidler, som vil være med til at arbejde for at styrke børns jordforbindelse, ved at engagere dem i Haver til Mavers univers af grøntsager, bål, natur og fællesskab.

Du bliver også en vigtig del af Asmildkloster Landbrugsskoles kommunikation og rekruttering mod børn og unge blandet aktiviteter på platformen www.klcviborg.dk og Viborg Kommunes indsats ”Grønne sammen”.

Du skal have interesse for formidling, have viden og engagement i havebrug, og meget gerne have kompetencer eller interesse inden for madlavning samt det grønne læringsrum. Stillingen er en fast stilling på deltid.

Om os

Haver til Maver er en landsdækkende NGO, der arbejder for, at alle børn modtager undervisning i en skolehave i løbet af deres børnehave -og skoleliv. I Viborg bor Haver til Maver-projektet på Asmildkloster Landbrugsskole og vi er en del af et landsdækkende netværk, som sikrer sparring og erfaringsudveksling.

Stillingen omfatter:

  • Formidling i og om vejen fra jord til bord til – primært folkeskolens mellemtrin
  • Tilrettelæggelse af årets gang i skolehaven
  • Udvikling af Haver til Mavers lokale aktiviteter
  • Samarbejde med lokale nøglepersoner på skoleområdet og www.klcviborg.dk
  • Udføre praktiske opgaver i forbindelse med årets gang i skolehavedriften
  • Ansvarlig for idéudvikling, planlægning, udvikling og undervisning af grundskolens 0.-9. klassetrin via KLC, der er Viborg kommunes platform for åben skole tilbud. En del af disse aktiviteter har desuden involveret sparring og samarbejde med andre erhvervsskoler, Viborg kommune samt landbrug i forbindelse med virksomhedsbesøg og med henblik på rekruttering
  • Rekruttering/markedsføring og ’ud af huset aktiviteter’: Snapsting, Høstmarked, SommerCamp, Science Camp, Erhvervs festival Skive, Uddannelsesmesser mm.

Om dig

Du har en faglig viden om og interesse for havebrug og formidling – herunder madlavningskundskaber, dyrkning af afgrøder og naturfaglige emner.

Vi ser gerne, at du er uddannet lærer, pædagog, gartner, landmand, kok, naturvejleder eller andet relevant, og har erfaring med at arbejde med børn. Derudover skal du have gode samarbejdsevner og være god til at have mange bolde i luften. Du skal kunne overskue og balancere en kompleks formidlingssituation, med stort publikum i en relativ stram ramme og alligevel mestre det uforudsigelige.

Derudover skal du være indstillet på at tilbringe de fleste af dine arbejdsdage udendørs i Haver til Mavers særlige univers, hvor vi underviser i alt slags vejr.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger samt i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den faglige organisation, CO2/uddannelsesforbundet. Du får en attraktiv pensionsordning med 18% arbejdsgiverbetalt pension. Du er automatisk med i skolens sundhedsforsikring. Almindelige arbejdsredskaber som telefon og pc stilles naturligvis til rådighed.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Lars Møgelbjerg Andersen tel. 6054 2522 eller la@asmildkloster.dk

Det praktiske

Stillingen er en deltidsansættelse på 20-25 timer ugentligt, med relativt flere arbejdstimer i perioden 1. marts til 31. oktober. Din daglige arbejdsplads bliver Asmildkloster Landbrugsskole.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler – så send din ansøgning med det samme til la@asmildkloster.dk  mrk. skolehaveformidler

Stillingen ønskes besat fra 1. august 2022 eller hurtigst muligt efter aftale.

 

Om….

Asmildkloster Landbrugsskole har som mål at uddanne Danmarks bedste landmænd på EUD og EUX samt Landbrugets Lederuddannelser.  Skolen er ”hjem” for 330 unge mennesker, hvor ca. 230 er landbrugselever og ca. 100 er er elever på Medieskolerne i Viborg. Eleverne der bor på skolehjemmet, er i alderen 16 – 25 år.

Asmildkloster Landbrugsskole opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse