Elevforeningen prøver at skabe sammenhold mellem gamle elever, ved hvert år at lave arrangementer for tidligere elever.

Fester!

I foråret er der hvert år i april/maj en stor fest med 3 – 400 mennesker, der serveres god mad og ikke mindst er der et super orkester, som spiller musik til den lyse morgen. Skolens idrætshal er fyldt til bristepunktet af glade mennesker. Og der bliver danset meget, men snakket endnu mere. ”Hvordan går det med dig? Og ”Hvor er du henne?” ”Nå, har du været ude at rejse?” Ja, det er svært for alle at komme hjem denne aften. Denne fest er for de sidste 5 årgange – så det er den yngre del af elevforeningen der møder op her.

Jubilæums elevmøde – for 25, 40, 50, 60 og 70 års elever afholdes i efteråret.

Her mødes de lidt ældre elever på landbrugsskolen, hører nyt om skolen og får ikke mindst snakket en forfærdelig masse om gamle dage, om livet som selvstændig landmand, eller som noget helt andet, for mange fortsætter medlemskabet, uanset at de måske ikke er fortsat ved landbruget. Årsskriftet!

Elevstyrelse! Formelt er elevforeningen opbygget med en styrelse. Styrelsen bestående af gamle elever og med Pernille Kirkegaard som sekretær og skolens souschef Lars Mogensen som ledelsesrepræsentant.

Læs årsskriftet fra år 2020
Indmeld dig i elevforeningen på Asmildkloster Landbrugsskole

Her kan du indmelde dig i Elevforeningen Asmildkloster Landbrugsskole

Medlemsskab koster 200,00 kr. om året.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.
Årsskriftet

Årsskriftet er en vigtig del af elevforeningen, det udkommer hvert år i december, og beretter om stort og småt på skolen. Og der er også plads til lidt nyheder om gamle elever. Årsskriftet er på den måde bindeled mellem gamle elever og Asmildkloster Landbrugsskole. Årsskriftet udsendes til alle medlemmer.

Elevstyrelse

Formelt er elevforeningen opbygget med en styrelse. Styrelsen bestående af gamle elever og med Pernille Kirkegaard som sekretær og skolens souschef Lars Mogensen som ledelsesrepræsentant.

Adresseændring

Hvis du ønsker at rette din adresse for dit medlemskab bedes du sende en mail til: xxx@asmildkloster.dk med din nye adresse. 

“Du er velkommen til at booke en samtale hvor vi sammen med dig afklarer mulighederne og spørgsmål – så du har det bedste grundlag for at træffe en beslutning om uddannelse og din fremtid.