Bo på Asmildklosters skolehjem

Du har mulighed for at blive en del af et unikt kostskolemiljø, hvis du vælger at bo på Asmildklosters skolehjem under din uddannelse på Medieskolerne i Viborg.

Sådan bor du

Du kommer til at bo på værelse og i hus sammen med andre elever fra medieskolerne.

Du vil i udgangspunktet komme til at bo på dobbeltværelse; dels for at styrke fællesskabet, dels fordi størstedelen af skolehjemmets værelser er indrettet som dobbeltværelser.

Skolen har få enkeltværelser og disse bruges til elever med særlige behov for et enkeltværelse. Har du et sådant behov, skal du kontakte skolens administration på tlf. 86673222 for en dialog herom.

Vi gør, hvad vi kan for at du kommer til at bo i samme hus, som dine klassekammerater. Det er dog ikke altid muligt.

I nogle af vores huse deles bad og toilet på gangen mellem flere værelser.

Et trygt miljø med mange muligheder

Vi gør meget ud af at skabe et trygt miljø, hvor der er mulighed for aktiviteter og fællesskab på tværs af køn, årgange og uddannelser. Derfor har vi bl.a. etableret aktivitetsklubben, hvor der er forskellige aktiviteter hver dag i tidsrummet 15.30 – 22.00 fx. fitness, fodbold, yoga, cafétur, padel tennis, svømning, springgymnastik, bålhygge, kreative værksteder og meget mere.

En gang om måneden holder vi husråd for medieskolerne med 1-2 elever fra hver klasse/forløb for at vende det, I har på hjerte. Det fungerer som en slags elevråd, der skal være med til at sikre et godt og trygt ophold for alle.

 

Mere viden om skolehjemmet

Du søger om optagelse på skolehjemmet, når du søger om optagelse på Medieskolerne via www.optagelse.dk.

Ca. 3 uger før skolestart får du et brev i e-boks om, at du er optaget på skolehjemmet. Du skal herefter indbetale et depositum. Når dette er indbetalt, får du en plads på skolehjemmet.

Ved opstart af nye hold på Medieskolerne afholdes et informationsmøde og efterfølgende rundvisning.

Det er vigtigt du holder dig orienteret om mødets afholdelse og deltager, så du får den viden, der vil gøre dit ophold på skolehjemmet til en god oplevelse.

Hold øje med din e-boks, hvor du får et brev om informationsmødet.

Information følger snarest.

Morgenmad kl. 7.15-8.20 → her kan du smøre madpakke til din frokost.
Eftermiddagskaffe kl. 15.00 – 16.00.
Aftensmad kl. 17.55 – 18.25.
Aftenkaffe fra kl. 20.00.

Det er muligt at få specialkost, hvis du fx. er vegetar eller har allergi. Kontakt skolen for mere info på asmildkloster@asmildkloster.dk eller tlf. 86 67 32 22.

Det er vores oplevelse, at mange medieskoleelever vælger at være med i aktivitetsklubben.

Klubben udbyder flere forskellige aktiviteter hver dag i tidsrummet 15.30 – 22.00 fx. fitness, fodbold, yoga, cafétur, svejseværksted, padel tennis, svømning, springgymnastik, bålhygge, pigeaftener og meget mere.

Det koster 450 kr at være med i aktivitetsklubben for et skoleforløb på 10-20 uger og 225 kr for et skoleforløb på 2-9 uger. 

Aktiviteterne koordineres og gennemføres af skolehjemmets medarbejdere. 

Det er muligt at vaske tøj på skolen. I skolens vaskerum er der vaskemaskiner, tørretumbler og plads til tørring af tøj. Poletter til vask købes på kontoret.

Udfyld formularen nedenfor ↓ 

Fejlmeld værelse

Ved at udfylde nedenstående kan du fejlmelde dit værelse og Teknisk Service kan hjælpe dig.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.