Turbolandmand / studenterforløb er både for dig, som gerne vil videreuddanne dig til landmand men også for dig, som planlægger at tage en videregående uddannelse som f.eks. dyrlæge, agronom, cand. scient i Agrobiologi, jordbrugsøkonom eller jordbrugsteknolog.

Du kan have en uddannelsesaftale med en læremester i hele forløbet eller du kan søge SU på grundforløbet. Herefter skal du have en uddannelsesaftale med en læremester for at kunne fortsætte på uddannelsen.

Uddannelsen er et afkortet forløb, hvor du kommer gennem Grundforløb 2 og Hovedforløb 1 på Asmildkloster Landrbugsskole. Det er for studenter (STX, HTX, HHX, HF), men også dig med en anden erhvervsuddannelse i bagagen.

Kontakt studievejleder Elin Maagaard 8667 3222, em@asmildkloster.dk for yderligere information.

Se faktark om EUD - Turbolandmand BOOK en 1-1 rundvisning

Mød Dagmar som tager studenterforløb

Dagmar er 23 år og stx student. Hun ser landbrugsuddannelsen som et springbræt til nye muligheder; arbejde i Australien, læse agrobiologi eller læse til sygeplejerske.

Jens er hhx-student og landmand

Jens er 22 år og hhx student. Selv om han er opvokset på en gård, var han ikke sikker på, at han skulle være landmand. Han har gået på studenterforløbet på Asmildkloster.