Landbrugselever udenfor

Lyst til at arbejde med unge mennesker i deres fritid? – Barselsvikariat

Asmildkloster Landbrugsskole søger –

Skolehjemsassistent (Barselsvikariat) til aktiv fritid for vores elever

Vi sender vores skønne kollega på barsel d. 1. januar 2023 og søger hendes afløser til hele 2023. Den ugentlige arbejdstid er ca. 12 timer pr. uge.

Hvid du kan undervise i idræt eller har erfaring med at støtte elever (SPS) kan der være mulighed for flere timer pr. uge.

På Asmildkloster skolehjem bor ca. 350 elever. Skolen har et aktivt fritidsliv, som hver dag starter kl. 15.30 og runder af kl. ca. 22.00. 

Asmildkloster har gode faciliteter både ude og inde– bl.a. idrætshal, fitness, beachvolley og grønne plæner. Som nabo har vi Klostermarken, søerne og Viborg Idrætshøjskole. Herudover har vi en del samarbejdspartnere som vi også gerne drager nytte af.

Vi ønsker en ny kollega i 1 års barselsvikariat som kan anvende skolens faciliteter i samarbejde med vores elever og i samarbejde med skolens øvrige skolehjemsansatte.

Vi ønsker en kollega med smil på læben, en humoristisk tilgang og som mestrer at skabe relationer, kan gribe nuet og sætte ting i gang. Vi forestiller os at du er vant til at arbejde med unge mennesker og er god til at finde på og udføre ideer.

Vi søger en ny kollega som er sports og bevægelses interesseret.  Du skal også kunne hoppe i et par gummistøvler og tage med på virksomhedsbesøg. 

Udover aktiviteter indebærer jobbet også en vagtfunktion – synlighed på skolen og servicefunktion for vores elever. 

Lyder det spændende?

Ansættelsesvilkår

Ansættelse efter gældende overenskomst for timelønnede skolehjemsassistenter, løngruppe1. Timeløn 151,09 plus (tillæg for arbejde efter kl. 17.00) 25,39 kr. i alt 176,48 kr.+ feriepenge

Tiltrædelse

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgning

Skriv en kortfattet ansøgning til Birgitte bha@asmildkloster.dk  mærket  Skolehjem i emnefeltet, senest d. 15. november 2022. Samtaler foregår i uge 47 og 48. Har du spørgsmål vedr. jobbet, kan du kontakte Birgitte på telefon 29256419.

Om….

Asmildkloster Landbrugsskole har som mål at uddanne Danmarks bedste landmænd på EUD og EUX samt Landbrugets Lederuddannelser.  Skolen er ”hjem” for 330 elever, hvor ca. 230 er landbrugselever og ca. 100 er er elever på Medieskolerne i Viborg. Eleverne der bor på skolehjemmet, er i alderen 16 – 25 år.

Asmildkloster Landbrugsskole opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

 

 

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse