Ledelsesunderviser søges ….

Produktionsleder- og Agrarøkonomuddannelsen

Download stillingsopslaget: Opslag_Ledelsesunderviser_26112021

 

Landbruget og følgevirksomheder har behov for dygtige ledere, Vil du være med til at uddanne dem på Asmildkloster Landbrugsskole.

Vi søger en kollega til undervisning primært i ledelse og strategisk virksomhedsudvikling på de 2 lederuddannelser Produktionsleder og Agrarøkonom samt på erhvervsuddannelsen som landmand.

Du bliver også en del af vores koncept den gode landmand” hvor vi allerede på grundforløbet og hovedforløbet arbejder med personlig udvikling, kommunikation og læring i fællesskaber.

Du har undervist i eller har erfaring, viden og interesse for ledelse, strategi, iværksætteri og innovation. Måske har du også andre undervisningskompetencer der kan finde anvendelse, da ledelses- og udviklingsfeltet for fremtidens landmænd er bredt.

Vores lederuddannelser vil i fremtiden også blive afviklet som deltidsuddannelser og som blended-learning. Derfor vil det være en fordel at du er nysgerrig på disse undervisningsformer.

Dine opgaver:

 • undervisning i ledelse og virksomhedsudvikling på landbrugets lederuddannelse, Produktionsleder og Agrarøkonom.
 • markedsføring, koordinator- og planlægningsopgaver forbundet med vores lederuddannelser
 • samarbejde i et engageret lærerteam, hvor pædagogik og didaktik er en naturlig del af hverdagen
 • mulighed for undervisning i andre fagområder du måtte have kompetence i

Din baggrund og kompetencer:

 • Du har en relevant uddannelse og erhvervserfaring og brænder for ledelse i praksis.
 • Du tør tage ansvaret og opgaven for koordinering og planlægning af vores lederuddannelser i samarbejde med skolens ledelse.
 • Du er nysgerrig og følger udviklingen indenfor dit arbejdsområde og du er ikke bange for at udfordre dine kolleger og dine elever på deres syn på fremtidens muligheder.
 • Du vil og kan samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig på andres tanker, ideer og handlinger og du tør stille spørgsmål og byde ind med dine egen viden og erfaringer.
 • Måske er du uddannet som agrarøkonom, teknolog eller har en anden ledelsesuddannelse eller erfaring feks. fra forsvaret.
 • Du har lyst til at undervise og arbejde med unge mennesker i et aktivt kostskolemiljø.
 • Du har interesse for landbrugserhvervet, kulturen i landbruget og er fagligt engageret.
 • Du har gå på mod og er parat til nye udfordringer på en erhvervsskole i stadig udvikling.
 • Du har måske allerede undervisningserfaring.

 

Tiltrædelse februar 2022 eller efter aftale.

Ansættelse sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger samt i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og CO2/uddannelsesforbundet. Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. Der er andre ”personalegoder” som oplyses ved samtale/ansættelse.

Ansøgningsfristen er fredag den 10. december 2021, kl. 12.00 til Asmildkloster Landbrugsskole stilet til forstander Lars Møgelbjerg Andersen, E-mail;  la@asmildkloster.dk skriv ledelsesunderviser i emnefeltet

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 50 og 51.

Spørgsmål kan rettes til forstander Lars Møgelbjerg Andersen på ovenstående mail eller på telefon 8667 3222 eller mobil 6054 2522

Om….

”Asmildkloster Landbrugsskole har 230 årselever i 2021. Skolen skolehjem har plads til 338 elever. Der er 45 medarbejdere heraf 25 undervisere. Skolen er engageret i flere nationale og internationale projekter med fokus på rekruttering, miljø, klima og grøn omstilling. Asmildkloster er UNESCO Verdensmålsskole og arbejder på at landbruget bliver en aktiv spiller i den grønne omstilling. Se mere på www.asmildkloster.dk”

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse