2 skolehjemsassistenter søges – deltid

Skolehjemsassistent til aktiv fritid for vores elever

Download stillingsopslaget HER

Asmildkloster Landbrugsskole søger 2 skolehjemsassistenter til aftenarbejde. Vi søger dig som har lyst til at møde og være aktive sammen med vores unge mennesker i alderen 16-25 år.  Kan du afse ca. 4-8 timer om ugen, fordelt på 1-2 dage, mandag til torsdag i tidsrummet 17.30-21.30?

På Asmildkloster skolehjem bor ca. 330 elever. Skolen har en aktivitetsklub, som hver dag starter kl. 17.30. og runder af kl. ca. 21.30.  Skolen ønsker at styrke skolehjemmet med flere aktiviteter for vores elever.

Asmildkloster har gode faciliteter både ude og inde– bl.a. idrætshal, fitness, beachvolley og grønne plæner. Som nabo har vi Klostermarken, søerne og Viborg Idrætshøjskole.

Herudover har vi en del samarbejdspartnere som vi også gerne drager nytte af.

Vi ønsker 2 nye kollegaer som kan anvende skolens faciliteter i samarbejde med vores elever og i samarbejde med skolens øvrige skolehjemsansatte.

Vi ønsker kollegaer med smil på læben, en humoristisk tilgang og som mestrer at skabe relationer, kan gribe nuet og sætte ting i gang.

Vi forestiller os 2 nye kollegaer som er vant til at arbejde med unge mennesker og som er gode til at finde på og udføre ideer.

Vi søger en ny kollega som er sports- og bevægelsesinteresseret og en ny kollega som mestrer det kreative som tegning, decoupage mv. 

Du skal også kunne hoppe i et par gummistøvler og tage med på virksomhedsbesøg. 

Udover aktiviteter indebærer jobbet også en vagtfunktion – synlighed på skolen og servicefunktion for vores elever. 

Lyder det spændende?

Ansættelsesvilkår

Ansættelse efter gældende overenskomst for timelønnede skolehjemsassistenter, løngruppe1. Timeløn incl. ulempetillæg er 185,03 kr + feriepenge

Tiltrædelse

Tiltrædelse ultimo januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning

Skriv en kortfattet ansøgning til Birgitte Hedemann Andersen og send den mærket ”skolehjemsassistent” til;   bha@asmildkloster.dk.

Ring til Birgitte for yderligere information på telefon 29256419.

 

 

Om….

Asmildkloster Landbrugsskole har som mål at uddanne Danmarks bedste landmænd på EUD og EUX samt Landbrugets Lederuddannelser.  Skolen er ”hjem” for 330 elever, hvor ca. 230 er landbrugselever og ca. 100 er er elever på Medieskolerne i Viborg. Eleverne der bor på skolehjemmet, er i alderen 16 – 25 år.

 

Asmildkloster Landbrugsskole opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse