Vi søger skolehjemsassistent til aktiv fritid med vores elever (deltid)

Asmildkloster Landbrugsskole | søger ny kollega til en aktiv fritid sammen med vores elever.

Asmildkloster Landbrugsskole søger 1 skolehjemsassistent / aktivitetsmedarbejder til aftenarbejde i vores skolehjem. Vi søger dig, som har lyst til at mødes med og være aktiv sammen med vores unge mennesker i alderen 16-25 år.  Kan du afse ca. 8 timer om ugen, fordelt på 2 dage?

Der er fast vagt tirsdag fra 17.30-21.30, onsdag i lige uger 17.30-21.30 og herudover en aften i lige uger som er lidt mere fleksibel afhængig af ugens program.

På Asmildkloster skolehjem bor ca. 350 elever. Skolen har en aktivitetsklub, som hver dag starter kl. 17.30. og runder af kl. ca. 21.30.  Skolen ønsker at styrke skolehjemmet med flere aktiviteter for vores elever.

Asmildkloster har gode faciliteter både ude og inde– bl.a. idrætshal, fitness, beachvolley og grønne plæner. Som nabo har vi Klostermarken, søerne og Viborg Idrætshøjskole.

Herudover har vi en del samarbejdspartnere som vi også gerne drager nytte af.

Vi ønsker 1 ny kollega som kan indgå i skolens kommende makerspace. Du skal arbejde med 3D printer, laser skærer, begrebet fra YT til NYT, repair cafe mm. I makerspace skal du være en slags facilitator. Du skal være i dialog med vores elever om, hvad der kan igangsættes og støtte dem i det. Du kan være med til at udvikle stedet – som vi lige nu er ved at forme. Du vil måske også komme til at indgå i andre opgaver. Det kan være et virksomhedsbesøg, en brætspilsaften eller andre spændende aktiviteter.

Du bliver en del af et skolehjemsteam på i alt 6 kollegaer.

Vi ønsker en kollega med smil på læben, en humoristisk tilgang og som mestrer at skabe relationer. Du kan gribe nuet og sætte ting i gang og du skal være med til at skabe særlige fællesskaber igennem aktivitet. Skolen arbejder på at skabe en ”hjemlig følelse” for alle vores skønne elever – det bliver du en del af.  

Vi forestiller os at du har kendskab til målgruppen og har arbejdet med unge mennesker på en eller anden måde. Måske du er i gang med pædagoguddannelsen eller anden relevant uddannelse iforhold til makerspace.

Udover aktiviteter indebærer jobbet også en vagtfunktion – synlighed på skolen og servicefunktion for vores elever. 

Vi har altid gang i mange ting på Asmildkloster, så måske vi også spørger dig til en opgave på en lørdag eller søndag.

Lyder det spændende? Så send en ansøgning og fortæl os hvorfor vi skal ansætte dig.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse efter gældende overenskomst for timelønnede skolehjemsassistenter, løngruppe1. Timeløn incl. ulempetillæg er 185,03 kr + feriepenge

Tiltrædelse

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgning

Skriv en kortfattet ansøgning til Birgitte Hedemann Andersen senest d. 25. august og send den mærket ”skolehjemsassistent” til;   bha@asmildkloster.dk.

Samtaler vil foregå løbende.

Ring til Birgitte for yderligere information på telefon 29256419.

Om….

Asmildkloster Landbrugsskole har som mål at uddanne Danmarks bedste landmænd på EUD og EUX samt Landbrugets Lederuddannelser.  Skolen er ”hjem” for 330 elever, hvor ca. 230 er landbrugselever og ca. 100 er er elever på Medieskolerne i Viborg. Eleverne der bor på skolehjemmet, er i alderen 16 – 25 år.

Asmildkloster Landbrugsskole opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse