Nye faciliteter 

Ved Asmildkloster Landbrugsskole har vi attraktive, moderne undervisningsfaciliteter. Projektet omfatter etablering af en ny tilbygning i forlængelse af den nuværende undervisningsfløj samt renovering af det eksisterende byggeri.

Med projektet har vi skabt tidssvarende undervisningsrammer med opdaterede faglokaler og undervisningsværksteder samt fællesarealer. Dertil indeholder projektet bl.a. undervisningslokaler, faglokaler, forskningsafdeling, mødelokaler, kontor/administration, auditorium, bibliotek samt studiesal med café og barfaciliteter. 

Her er gjort op med konventionel klasseundervisning, og vi har erstattet det med miljøer, der fordrer læring i mindre studiegrupper. Rammerne er formgivet så de inspirerer og underbygger læring og danner rammerne om en tidssvarende og moderne uddannelsesinstitution med et aktivt, trygt og hjemligt miljø.  

På Asmildkloster har vi de bedste rammer for fagliglighed og fællesskab.

Vores skolehjem er moderne og indeholder massevis af faciliteter, som skal gøre din dagligdag på skolen helt fantastisk. 

Mød Asmus – Han bor tæt på sin uddannelse, og det er han glad for…

“Du er velkommen til at booke en samtale hvor vi sammen med dig afklarer mulighederne og spørgsmål – så du har det bedste grundlag for at træffe en beslutning om uddannelse og din fremtid.

Book en samtale

Tilmeld dig

Læs mere

Livet på skolen

Læs mere

Besøg Asmildkloster

Læs mere