unesco verdensmålsskole asmildkloster landbrugsskole

Trainee – Vil du arbejde med uddannelse, grøn omstilling og en bæredygtig fremtid i landbruget?

Vi søger en ambitiøs og engageret trainee til at styrke vores team.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende traineestilling med mulighed for at udvikle dig indenfor flere forskellige områder af undervisnings- og skolelivet. Du vil få tæt opfølgning og støtte fra erfarne undervisere og ledere på skolen, samt mulighed for at arbejde med forskellige projekter og initiativer.

En af skolens vigtige opgaver, er at få unge mennesker til at få øjnene op for dansk landbrug, grøn omstilling og fødevareproduktion – det er lige her du kommer ind i billedet.

Vi har oprettet en ny trainee stilling. Det er en stilling for et skoleår ad gangen. Start 1. august 2023 til 30. juni 2024.

Brænder du for Landbrugserhvervet og er du en god ambassadør herfor?  kan du lide at formidle og lære fra dig? Kan du tænke ud af boksen og kan du lide at være sammen med unge mennesker? Så brug lige 5 minutter på at læse nedenstående – måske starter din kommende karriere lige her.

Trainee til AsmildklosterHvad skal du som Trainee?

På vores skole har vi gang i mange spændende projekter omkring rekruttering, så du vil blive en naturlig del af rekrutteringsteamet.

Du vil komme til at blive omdrejningspunktet for intro og brobygningshold. Du skal ligeledes være med til at stå for forløbene på bl.a. ”Gå til landmand”, ”Grøn Rejse”, ”Grønne Sammen”, ”Sommercamp” mv. I disse forløb kommer du til at arbejde med målgruppen børn og unge i alderen 12-15 år.

Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejde i både dag og aftentimer, samt udvalgte weekender

Vi forestiller os et ungt menneske, som har taget landbrugsuddannelsen eller en uddannelse inden for det grønne område, har taget landbrugets lederuddannelser, jordbrugsteknolog eller noget lign. 

Det vil være en fordel hvis du tidligere har arbejdet med børn og unge evt. via foreningsliv. Træner eller instruktør i spejder, sport eller lign.

For at få succes med jobbet ser vi en person som:

  • Har interesse i det grønne område – gerne landbrug
  • Er udadvendt, interesseret og nysgerrig på unge mennesker
  • Har overblik og kan planlægge
  • Er en teamplayer
  • Tør sætte rammer
  • Er fleksibel
  • Glæder sig til at lære og lære fra sig
  • Kan lide når der er fart over feltet
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du har kørekort til bil

Løn

Basisløntrin1; kr. 27.550,74, hertil kommer arbejdsgiverbetalt pension 18 % og andre personalegoder, der oplyses ved evt. samtale.

For den rette og ift. skolens situation vil der være mulighed for ansættelse efter endt traineeperiode.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er snarest muligt og senest mandag den 1. maj 2023 til Asmildkloster Landbrugsskole stilet til forstander Lars Møgelbjerg Andersen, E-mail;  la@asmildkloster.dk. Skriv Trainee i emnelinjen

Yderligere spørgsmål kan rettes til forstanderinde Birgitte Hedemann Andersen på 2925 6419 eller forstander Lars Møgelbjerg Andersen 6054 2522.

job på AsmildklosterOm Asmildkloster Landbrugsskole

På Asmildkloster Landbrugsskole udbydes alle trin af landbrugsuddannelsen på EUD, EUX og studenterindgang samt landbrugets lederuddannelse som Produktionsleder og Agrarøkonom. En del af uddannelsens praktiske træning og undervisning sker hos en række af områdets landbrugsvirksomheder. Asmildkloster Landbrugsskole havde 249 årselever i 2022 og har god søgning. Skolens skolehjem har plads til 338 elever og er pt. fuldt besat. Der er 55 medarbejdere heraf 30 undervisere.

Tilmeld uddannelse Tilmeld uddannelse