Undervisningen er en kombination af praktiske øvelser og teori. I projektarbejde lærer du om erhvervets forhold, metoder og sprog gennem praktiske øvelser i værksted, stalde og i marken.

Vi har samlet information om dit skoleforløb i to faktaark opdelt i info om grundforløb 1 (GF1) og info om grundforløb 2 (GF 2), som du kan downloade her:

Download info om EUD Grundforløb 1 Download info om EUD Grundforløb 2
  • Der er undervisning i staldene, hvor du prøver forskellige daglige opgaver omkring dyrene – både køer og grise.
  • Du kommer på besøg på flere forskellige landbrugs virksomheder og ser hvordan forskellige landmænd driver deres bedrift, så du bliver klædt på til at finde en praktikplads.
  • Du lærer landbrugets betydning i samfundet at kende, for eksempel med hensyn til miljø og økologi.
  • Du har grundfaget dansk på niveau E eller C.
  • Er du under 18 år og uden uddannelsesaftale bor og spiser du gratis på skolen. Er du over 18 år eller har uddannelsesaftale koster det 550 kr. pr. uge, at bo og spise på skolen.
  • Indenlandske ekskursioner: 80 kr. pr. uge. og forbrugsmaterialer, ITassistance, kopier: i alt 2.500 kr. pr. forløb. Studietur ca. 1.750 kr. pr tur. 

For information bedes du downloade brochuren her på siden. 

Du tilmelder dig via www.optagelse.dk. Har du brug for at vide mere er du altid velkommen til at kontakte skolen på tlf. 86673222.

“Du er velkommen til at booke en samtale hvor vi sammen med dig afklarer mulighederne og spørgsmål – så du har det bedste grundlag for at træffe en beslutning om uddannelse og din fremtid.

Book en samtale

Tilmeld dig

Læs mere

Livet på skolen

Læs mere

Besøg Asmildkloster

Læs mere