Ved opstart af nye hold på Medieskolerne afholdes et informationsmøde og efterfølgende rundvisning. Det er vigtigt du holder dig orienteret om mødets afholdelse og deltager heri, så du har al den gode viden der vil gøre dit ophold på skolehjemmet til en god oplevelse.

På mødet bruges denne Præsentation. 

Vigtig Information Covid-19

Vi har åben på Asmildkloster Landbrugsskole efter myndighedernes retningslinjer.

Det er vigtigt at du overholder de angivne tidspunkter for test for at få adgang til skolen og skolehjemmet.

Ved spørgsmål kan du kontakte testansvarlig souschef Lars Mogensen direkte på telefon 4047 4124 eller skolen på Telefon 8667 3222.

Hold dig opdateret og læs mere om situationen her og på Opslagstavlen ved spisesalen samt info givet til dig fra Medieskolerne.

Vi opfordrer til, at man finder den generelle viden om corona, smitteårsager mv. på den officielle side coronasmitte.dk

Vi understreger vigtigheden af, at vi passer på hinanden!

I det følgende vil vi fortælle hvad det konkret betyder for elever på Asmildkloster Landbrugsskole – Læs derfor hele beskeden!.

Der kan være detaljer i denne information, der ikke er beskrevet. Giver informationen anledning til spørgsmål kan du kontakte souschef Lars Mogensen på telefon 4047 4124.

Genåbning

Genåbningen af skolen går planmæssigt. Fra mandag den 26. april 2021 genåbnes skolen 100 % med fysisk fremmøde for alle elever.

Test

Kravet til test er at enhver der er på skolen, skal kunne fremvise en negativ covid-19 test der er taget for mindre en 72 timer siden. 

Der kan gennemføres stikprøver af Asmildkloster Landbrugsskole for elever der bor på skolehjemmet. Sørg derfor altid at du har styr på din dokumentation for gennemført negativ test.

Som et nyt element er test opgaven for egne elever og medarbejdere nu overdraget til Medieskolerne.

Hvis du ikke bruger din skoles Testcenter

Hvis du uanset grund ikke kan gennemføre Antigen testen i næsen, kan du bruge det offentlige testsystem.

Hvis du vælger dette, skal du fremvise testresultatet på forlangende til Asmildkloster Landbrugsskole. Din test skal altid være mindre end 72 timer gammel (prøvetidspunktet).

Vær opmærksom på at du altid har en test der er mindre end 72 timer gammel – dette gælder hele ugen under ophold på skolen!

 Øvrig information

Hold dig orienteret via UDDATA+ og e-boks, så du altid ved hvad der er gældende for dig.

Der udsendes information direkte til hold/elever og medarbejdere, når der er specifikke informationer.

Det er vigtigt at du overholder de angivne tidspunkter for test for at få adgang til skolen.

Betaling for kostskoleophold

Elever der er på SU og som kan/er optaget på skolehjem vil få 90 % af deltagerbetalingen retur under nedlukningen, hvor der ikke er adgang til skolehjem/kostafdeling.

En afregning / opgørelse heraf vil ske ca. 14 dage efter afsluttet skoleophold.

Eventuel egenbetaling for elever der starter på nye forløb, afventer konkret genåbning for at minimere de administrative byder og undgå unødvendige opkrævninger.

Optagelse på Skolehjemmet

Cirka 3 uger før skolestart får du et brev i e-boks om optagelse på skolehjemmet. Du skal herefter indbetale et depositum. Når dette er indbetalt får du en plads på skolehjemmet.

Dobbeltværelse / enkeltværelse

Elever der bor på Asmildkloster Landbrugsskoles Skolehjem bor oftest på dobbeltværelse. Dels for at styrke fællesskabet, men også fordi  størstedelen af skolehjemmets værelser er indrettet som dobbeltværelser.

Skolen har få enkeltværelser og disse bruges til elever med særlige behov for et enkeltværelse. Har du et sådant behov skal du kontakte skolens administration på telefon 86673222 for en dialog herom.

Tøjvask

Skolen har 2 vaskerier. Du kan købe vaskepoletter til tøjvask i skolens administration i åbningstiden eller hos skolens vagtlærer frem til kl. 21.00.

Du kan ikke købe vaskepoletter om natten og i weekenden 🙂

Fejl / Mangler på dit værelse

Her kan du sende information til skolen om fejl eller mangler der er opstået på dit værelse. Ved akutte fejl kontakt skolens administration eller skolens vagttelefon 2122 0658

 

Fejlmeld værelse

Ved at udfylde nedenstående kan du fejlmelde dit værelse og Teknisk Service kan hjælpe dig.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

 

HUSK – at tilmelde dig Aktivitetsklubben på Asmildkloster – Med et medlemsskab har du fri adgang til Fitness, Svømmehal en gang om ugen og masser aktiviteter på og udenfor skolen.