Ved opstart af nye hold på Medieskolerne afholdes et informationsmøde og efterfølgende rundvisning. Det er vigtigt du holder dig orienteret om mødets afholdelse og deltager heri, så du har al den gode viden der vil gøre dit ophold på skolehjemmet til en god oplevelse.

Optagelse på Skolehjemmet

Cirka 3 uger før skolestart får du et brev i e-boks om optagelse på skolehjemmet. Du skal herefter indbetale et depositum. Når dette er indbetalt får du en plads på skolehjemmet.

Dobbeltværelse / enkeltværelse

Elever der bor på Asmildkloster Landbrugsskoles Skolehjem bor oftest på dobbeltværelse. Dels for at styrke fællesskabet, men også fordi  størstedelen af skolehjemmets værelser er indrettet som dobbeltværelser.

Skolen har få enkeltværelser og disse bruges til elever med særlige behov for et enkeltværelse. Har du et sådant behov skal du kontakte skolens administration på telefon 86673222 for en dialog herom.

Fejl / Mangler på dit værelse

Her kan du sende information til skolen om fejl eller mangler der er opstået på dit værelse. Ved akutte fejl kontakt skolens administration eller skolens vagttelefon 2122 0658

 

Fejlmeld værelse

Ved at udfylde nedenstående kan du fejlmelde dit værelse og Teknisk Service kan hjælpe dig.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

 

HUSK – at tilmelde dig Aktivitetsklubben på Asmildkloster – Med et medlemsskab har du fri adgang til Fitness, Svømmehal en gang om ugen og masser aktiviteter på og udenfor skolen.